Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fantom benzinek stále uniká. Policie žádá o pomoc

Policistům pomalu dochází trpělivost s neznámým motocyklistou, který terorizuje místní benzinky. V celkem devíti případech odjel z čerpací stanice bez placení, čímž provozovatelům způsobil více než šestitisícovou škodu. Poprvé takto řádil v říjnu loňského roku. Teď se policisté obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

„Další újezdy následovaly v tomto roce, kdy během dvou uplynulých měsíců tankoval bez placení celkem v osmi případech. V pěti případech navštívil čerpací stanice v Chrastavě, dvakrát v Hrádku nad Nisou a dvakrát tankoval v Rynolticích,“ popsala policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová a doplnila: „Časové intervaly jeho tankování se pohybovaly vždy zhruba po týdnu. Motorkář měl tu drzost, že některé čerpací stanice navštívil i dvakrát. Přesto se jej zatím nepodařilo policistům dopadnout.“

V odhalení totožnosti motocyklisty zatím nepomohlo ani několik kamerových záznamů. Policisté se domnívají, že se jedná o motocykl zřejmě domácí výroby, nastříkaný celý na černo, má stříbrný výfuk pravděpodobně z Javy, na předním kole kotoučové brzdy, na jednom z videí je vidět zelená žárovka v předním světle motorky.

Registrační značka motocyklu je údajně začerněná. Řidič nosí bundu s bílým nápisem SECURITY na zádech a také červenou motokrosovou helmu, matné brýle, černé rukavice, kanady a černé kalhoty. Ty střídá s modrými, které mají reflexní pruh.

Můžete policistům pomoci k objasnění série odjezdů bez placení? Máte podezření, kdo by mohl být tajemným motocyklistou? Se svým svědectvím nebo dalšími informacemi se můžete obracet na linku 158 nebo přímo na obvodní oddělení Chrastava, kam se dovoláte na čísle 974 466 736.

Videa jeho návštěvy na jedné z čerpacích stanic

Štítky čerpací stanice, Chrastava, Hrádek nad Nisou, Rynoltice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fantom benzinek stále uniká. Policie žádá o pomoc  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.