Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hasiči vystříhávali řidiče. Octavii obtočil kolem stromu

S těžším poraněním skončil v sobotu nad ránem v liberecké nemocnici dvaadvacetiletý řidič Škody Octavia. Ten doslova "orazítkoval" strom ve dvoumetrové výšce. K hrozivě vypadající nehodě došlo dvě hodiny po půlnoci v Dolní Suché. Zaklíněného řidiče museli z auta vystříhat hasiči.

„Hasiči po stabilizaci vozidla provedly za pomocí hydraulického vyprošťovacího nástroje vyproštění řidiče a následně ho předaly zdravotnické záchranné službě,“ popsal velitel hrádeckých hasičů Jaromír Mottl.

Řidič skončil krátce po nehodě na traumatologii liberecké nemocnice s podezřením na poranění páteře. „Jeho zranění jsou vážnější,“ doplnila mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová.

Vyšetřování ukázalo, že řidič nepřipůsobil rychlost jízdy stavu vozovky. "Dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu na místě nemohl kvůli zraněním podstoupit. Vyžádali jsme si proto vzorek krve z nemocnice," dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

Hrádečtí hasiči se museli obejít bez jednoho z kolegů. Ten místo výjezdu do Dolní Suché absolvoval cestu do liberecké nemocnice. „Při jízdě do hasičské zbrojnice po vyhlášení poplachu došlo na Liberecké ulici ke zranění jednoho z hrádeckých hasičů, který byl ošetřen v Krajské nemocnici Liberec. Nejedná se ale o vážná zranění, i když stehů na hlavě má dost,“ uzavřel velitel jednotky.

Štítky Škoda Octavia, Krajská nemocnice Liberec, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči vystříhávali řidiče. Octavii obtočil kolem stromu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.