Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hororové přepadení. Lupič se kryl maskou z filmu Vřískot

Noc jak z hororu, a to doslova, mají za sebou dva muži z Liberce. V noci z pátku na sobotu minulého týdne je kdosi v potemnělých ulicích města napadl. Jeden z útočníků si kryl obličej maskou z filmu Vřískot. Podle policie by se mohlo jednat na muže polské národnosti. Svědčí o tom registrační značka jejich auta, která měla začínat písmeny „DZ“.

K oběma útokům došlo mezi půl druhou a druhou hodinou ranní. V prvním případě si partička agresorů vytipovala šestatřicetiletého muže v Červeného ulici v Rochlici. Dvojice maskovaných lupičů na něho vyskočila ze stříbrného combi. Oba muži se k útoku hecovali křikem.

„Pak už jenom cítil bolestivý úder zezadu do hlavy a padl na zem. Útočník, který před něj předstoupil, aby zabránil jeho případnému útěku, měl na obličeji nasazenou masku z amerického filmového hororu Vřískot.  Z celého útoku si vybavuje jen onu  protáhlou bílou masku ve tmě, údery pěstí a kopy do hlavy i do těla,“ popsala první útok mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle napadeného muže byla dvojice velmi dobře sehraná. Celý incident trval jen pár sekund. Maskovaní agresoři hned po útoku naskočili do auta, ve kterém čekal řidič, a ujeli neznámo kam. Překvapený Liberečan si až později všiml, že mu ukradli peněženku.

Připravte své kolo na jaro v rodinném cykloservisu v Liberci

K dalšímu velmi podobnému útoku došlo o půl hodiny dříve v ulici 5. května. „Čtyřiadvacetiletý mladík se v tuto dobu vracel domů. Poblíž tramvajové zastávky u něj zastavilo také vozidlo stříbrné  barvy s pravděpodobně polskou registrační značkou a z ní podle podobného scénáře vyběhl útočník tentokrát maskovaný černou kuklou," doplnila mluvčí.

Lupiči však nejspíš nepočítali se stejnou odezvou ze strany mladíka a po několika úderech maskovaný agresor naskočil zpět do auta. „Podle výpovědi napadeného měl nejspíš dva spolujezdce, kteří se napadení přímo nezúčastnili. Ani tento mladý muž nemá žádné nepřátele a útok na sebe chápe tak, že byl jen ve špatnou dobu na špatném místě,“ uzavřela mluvčí.

Policie se teď zabývá oběma případy a obrací se na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud můžete jakýmikoliv informacemi pomoci k dopadení této agresivní partičky, kontaktujte muže zákona na lince 158.

Štítky maska, Vřískot, policie, Liberec, film, Liberec VI-Rochlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hororové přepadení. Lupič se kryl maskou z filmu Vřískot  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.