Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jablonecko pročesávají policisté i hasiči. Hledají ženu z Rychnova

Poznáváte ženu z fotografie? Víte, kde se pohybuje? Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po šestačtyřicetileté Zdeňce Jurisové z Rychnova u Jablonce nad Nisou. Žena v poslední době trpěla depresemi a uvažovala nad sebevraždou. V úterý odešla ze svého domova a rodině ani blízkým se nehlásí.

Její manžel požádal policisty o pomoc s jejím vypátráním v úterý kolem desáté hodiny večerní. „Rodina se nyní velmi obává o její život. Doma na ni čekají spolu s manželem i syn a dcera. Ti žádají všechny, kteří Zdeňku Jurisovou od včerejšího dopoledne spatřili, aby o tom informovali policisty nebo rodinu. Vzhledem k tomu, že má pohřešovaná žena sebevražedné sklony, je rychlost podané informace velmi důležitá,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Zdeňka Jurisová je vysoká 175 centimetrů, štíhlejší postavy. Má oválný obličej, hnědé oči a blond vlasy protmavené melírem a sestříhané na krátké mikádo. Oblečena je nejspíše do zimní bundy s kapucí vínové barvy, černých šusťákových kalhot a obuta do černých tenisek s červeným pruhem značky Adidas.

Do pátrání po ženě se během dneška zapojilo společně s policisty i šest jednotek hasičů. „Oblast Rychnova u Jablonce nad Nisou je již propátraná, stejně tak okolí Mšena a Srnčího dolu. Nyní se prohledává sektor od osady Dobrá voda směrem k Jablonci nad Nisou,“ doplnila v úterý pod ruhé hodině odpolední mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

S jakýmikoliv informacemi o pohybu ženy se můžete obrátit na policisty na lince 158.

Štítky okres Jablonec nad Nisou, Rychnov u Jablonce nad Nisou, Adidas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jablonecko pročesávají policisté i hasiči. Hledají ženu z Rychnova  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.