Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Julie z Liberce se ztratila cestou do školy. Policie žádá o pomoc

Pozorně se podívejte na tuhle fotku. Nepotkali jste během včerejška nebo dneška třináctiletou Julii, kterou vidíte na snímku? Od pondělního odpoledne, kdy měla navštívit uměleckou školu, o ní nemají rodiče žádné zprávy. Jakékoliv informace o pohybu Julie Moravcové volejte na linku 158.

Julii odvezla její matka v pondělí ráno do ZŠ Lesní. Během polední pauzy pak dívka se svojí spolužačkou navštívila matku v centru města a pak se obě opět vrátily do školy.

„Po skončení vyučování, v 15:30, měla Julie o hodinu později navštívit Základní uměleckou školu v Liberci. Mezitím ještě telefonovala se svou matkou. Ta ji také po skončení kroužku v ZUŠ Liberec měla vyzvednout, ale dozvěděla se, že dívka vůbec nedorazila,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Matka se po doptávání po kamarádkách, známých a rodině obrátila v sedm hodin večer na policisty. „Po získání fotografie dívky a zjištění důležitých informací se rozeběhla pátrací akce, do které byly zapojeny bezmála dvě desítky policistů, policejní psovod i městská policie,“ dodala mluvčí.

Policisté také lokalizovali její mobilní telefon. Ten se večer nacházel v okolí NC Globus. „Propátrání terénu, ale i okolí, dále pak cest, kterými se mohla dívka vydat sama do svého bydliště, na Březovou alej, bylo negativní,“ pokračovala Vlasta Suchánková.

V současnosti po dívce pátrají nejen policisté a strážníci, ale také řidiči MHD a taxikáři, kteří mají její popis.

Julie měla na sobě šedivou mikinu s kapucí, tmavě zelenou zimní vestu a modré džíny. Na nohou měla obuté tyrkysové tenisky s potiskem kopretin. Přes rameno měla zavěšenou světle zelenou tašku. Dívka nosí rovnátka. Je vysoká 175 centimetrů.

Pokud někdo dívku zahlédl, nebo ví, kde, případně s kým se pohybuje, ať kontaktuje policisty na lince 158.

Štítky Liberec, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Julie z Liberce se ztratila cestou do školy. Policie žádá o pomoc  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.