Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kapsáři mají žně. Za jediný den okradli tři Liberečany

Liberečáci, mějte se v městské hromadné na pozoru! S chaosem, který v období adventu v centru města a hromadné dopravě panuje, přibývá také kapesních krádeží. Jen během prvního prosincového dne okradl kapsář dva cestující a to během několika desítek minut.


Hodinu po poledni okradl neznámý kapsář třiačtyřicetiletou ženu čekající na zastávce městské dopravy ve Fugnerově ulici v Liberci. Využil její nepozornosti a z kabelky zavěšené přes rameno jí vytáhl peněženku s hotovostí 3 260 korun a dvěma  platebními kartami.

Možná stejný zloděj také krátce po jedné hodině odpolední cestoval autobusem linky číslo 15 na trase Fügnerova -  Harcov, kde se mu podařilo z kabelky jednadvacetileté slečny odcizit peněženku s hotovostí 500 korun, platební kartou a osobními doklady.

Ve stejný den přijali oznámení o kapesní krádeži také policisté z Liberce Vratislavic. „Po poledni přišel o pouzdro s doklady a platební kartou pětasedmdesátiletý muž, který procházel Sousedskou ulicí. Pouzdro měl uložené v tašce a ničeho podezřelého kolem sebe si vůbec nevšiml,“ uzavřela mluvčí policie Ivana Baláková.

Štítky advent, platební karta, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapsáři mají žně. Za jediný den okradli tři Liberečany  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.