Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kurýr z Liberce ukradl sto tisíc korun, chtěl si koupit auto

Hodně kuriózní případ se před Vánoci podařilo v rekordně krátkém čase vyřešit libereckým policistům. Na ně se obrátila spediční společnost, jejichž řidiče okradl zaučující se dvaadvacetiletý kolega. Ten v nestřeženém okamžiku ukradl peněženku řidiči. Do hodiny však skončil i se stotisícovým obnosem v rukou policistů.

Mladík se na pozici kurýra teprve zaučoval a peníze vzal svému kolegovi, který je měl na starost, při rozvážce zboží v Liberci, ulici Svobody. „Z palubní desky služebního vozidla Renault Master vzal kasírtašku s uvedeným obnosem a pod záminkou, že jde na toaletu, odešel i s penězi neznámo kam,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Jak se později ukázalo, mladík měl namířeno do bazaru s ojetými vozy, kde si chtěl za snadno získané peníze pořídit vůz. Policisté však ve velmi krátké době, téměř do hodiny, mladíka dopadli i se všemi penězi v autobazaru v Tanvaldské ulici a místo nákupu tak mladík skončil na policejní služebně.

„Ten se ke krádeži doznal a jako motiv krádeže uvedl finanční problémy. Dále policistům sdělil, že jednal zkratkovitě,“ dodala mluvčí. Ani politování krádeže mladíkovi nepomohlo. U soudu může vyfasovat až pětiletý trest odnětí svobody.

Štítky Liberec, peníze, Vánoce, krádež, Renault Master

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kurýr z Liberce ukradl sto tisíc korun, chtěl si koupit auto  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.