Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Lupič se po přepadení baru schoval do postele. Policii neunikl

Ani o vánoční noci nebyl v Liberci klid. Policistům dlouhou dobu neunikal osmadvacetiletý Liberečák, který 25. prosince nad ránem přepadl bar v ulici 5. května. Na servírku vytáhl nůžky. Žena mu ze strachu vydala něco málo přes čtyři tisíce, policisté ho ale po necelých dvou hodinách dopadli i s lupem.

„Policisté začali okamžitě po pachateli loupeže intenzivně pátrat a dopadli ho zhruba ve čtvrt na šest ráno v místě jeho přechodného bydliště. Zde se před nimi dokonce ukrýval v posteli,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Lupič není ve své branži nějakým nováčkem. Policisté ho velmi dobře znají, jelikož se jedná o mnohonásobně trestaného recidivistu. Vyšetřovatelka proto podala podnět na vzetí do vazby. Statní zástupce ale její návrh smetl ze stolu a stíhání lupiče probíhá dále na svobodě.

„Za zločin loupeže ho může soud poslat až na deset let do vězení,“ dodala Ivana Baláková.

A jak přepadení probíhalo? Osmadvacetiletý lupič si počkal na moment, kdy bude s barmankou sám. Nejprve se pokoušel navázat řeč, poté se natáhl přes bar a vytasil na ni nůžky.

„Těmi před ní  začal šermovat a vyhrožovat jí, že jí jimi ublíží, pokud mu nevydá tržbu. Vyděšená žena mu peníze dala a on s nimi odešel,“ dodala Baláková.

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lupič se po přepadení baru schoval do postele. Policii neunikl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.