Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladík strhl seniorce z krku řetízky. Pomůžete s jeho dopadením?

Nejen, že si v dnešní době musíte hlídat věci, co máte u sebe, ale také věci na sobě. Zatím neznámý zloděj strhl ve středu devětasedmdesátileté ženě dva řetízky z krku a to za bílého dne na ulici. Seniorku si vyčíhl na cestě mezi domy v ulici Na Vršku v Jablonci nad Nisou. Policisté teď pátrají po mladém zloději i po svědcích události.

Zhruba patnáctiletý mladík ženu oloupil ve středu kolem třetí hodiny odpolední. „V okamžiku, kdy ji míjel, jí strhl beze slova z krku dva zlaté řetízky se dvěma přívěsky. Jeden řetízek seniorce zůstal přetržený, ovšem přívěsek Kleopatry a druhý řetízek s přívěskem štíra jí pachatel odcizil,“ popsala mluvčí jablonecké policie Dagmar Sochorová. Škoda, kterou tím ženě způsobil, je podle ní 7500 korun.

Podle ženy se jednalo o zhruba patnáctiletého mladíka vysokého něco málo přes metr a půl. Měl na sobě červené triko a světlé šortky. „Dle seniorky vypadal velmi slušně, měl hezky střižené krátké tmavé vlasy a působil upraveným dojmem,“ dodala mluvčí.

Seniorka také potvrdila, že se v blízkosti nacházelo několik svědků. Ti však do příjezdu policie odešli. „Pachatel po činu utekl do stráně do kopce do ulice Na Vršku, kde ho viděl i dosud neustanovený muž s dvěma psi. Od toho se žena dověděla, že pachatel dále pokračoval po schodech dolů opět do ulice Vodní,“ uzavřela Sochorová.

Policisté přivítají jakékoliv informace, které můžou vést k dopadení mladého zloděje. Svá svědectví můžete oznámit na linku 158 nebo čísle 974 480 100.

Štítky řetízek, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík strhl seniorce z krku řetízky. Pomůžete s jeho dopadením?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.