Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Mladík usnul při krádeži auta, probudili ho až strážníci

O tom, že je práce zloděje vyčerpávající, se o víkendu přesvědčil třiadvacetiletý mladík z Českolipska. Ten si v noci ze soboty na neděli vyčíhl u rodinného domu v Doksech automobil Renault Kangoo. Krádež auta ho ale unavila natolik, že v něm usnul. Nepříjemné probuzení mu připravili až strážníci městské policie.

Nezvaného hosta si v neděli kolem osmé hodiny ranní všimli majitelé domu ve Valdštejnské ulici. „V jejich autě, které někdo vytlačil ze dvora až ke vratům, vyspával cizí mladík. Raději proto přivolali strážníky a ti zjevně přiopilého spáče probudili,“ popsala policejní mluvčí Ivana Baláková. Překvapený mladík jim nedokázal ani vysvětlit, co v autě vlastně dělal. Zloděj navíc odmítl do policejního protokolu vypovídat, tím si ale svou situaci nijak neulehčil.

„Kromě toho, že manipuloval s autem a neodjel s ním zřejmě jenom proto, že z něj v sobotu majitel úplně náhodou vyndal autobaterii, tak také ze zahrady téže noci zmizel přenosný zahradní gril včetně několika lahví piv,“ doplnila mluvčí policie. Podle ní je dost možné, že mladík přišel krást společně s komplici, kteří ho na místě nechali. Celková hodnota ukradených věcí je vyčíslena na 5 090 korun.

Štítky okres Česká Lípa, Doksy, Renault Kangoo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík usnul při krádeži auta, probudili ho až strážníci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.