Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Mladík z Liberce nechal dopis na rozloučenou. Nepoznáváte ho?

Poznáváte mladíka z fotografie? Potkali jste ho v posledních týdnech? Pokud ano, obrať se se svými poznatky na policii, která jednadvacetiletého Lukáše Starého z Liberce hledá. Mladík se po svém propuštění z psychiatrické léčebny zdržoval u svého kamaráda, tam však před třemi týdny nechal dopis na rozloučenou a zmizel neznámo kam.

Lukáš Starý byl naposledy spatřen 13. června v 19:30 u lesního koupaliště v Liberci, kde byl i naposled lokalizován jeho mobilní telefon. O dva dny později našel jeho kamarád, u kterého bydlel poslední dva dny po svém propuštění z psychiatrického oddělení, a se kterým byl u lesního koupaliště, ve svém batohu dopis na rozloučenou, kde se loučil se svými známými a kde se jim omlouval a vysvětloval důvody svého rozhodnutí o spáchání sebevraždy.

„Další dopisy na rozloučenou ukryl svým známým na disku počítače svého kamaráda. Od té doby se nevrátil, ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Jeho mobilní telefon je v současné době nedostupný,“ popsala mluvčí policie Vlasta Suchánková.
Co měl mladík na sobě, není zatím úplně jasné. Nejpravděpodobněji šedé kraťasy pod kolena s kapsami na bocích, tmavou mikinu na zip s kapucí a s bílými pruhy, zelené triko, tmavé sportovní boty, černý látkový batoh, dioptrické brýle s černými obroučkami a měl by mít u sebe mobilní telefon.

Jakékoliv informace o jeho pohybu můžete sdělit na bezplatnou linku 158.

Štítky Liberec, mobilní telefon, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík z Liberce nechal dopis na rozloučenou. Nepoznáváte ho?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.