Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jednadvacetiletého mladíka nad ránem usmrtilo auto. Řidič ujel

Mladý, teprve jednadvacetiletý život, zbytečně vyhasl dnes nad ránem v ulici Generála Svobody v Hrádku nad Nisou. Tělo mladíka našel patnáct minut po čtvrté hodině ranní řidič projíždějícího vozidla uprostřed silnice. Stav muže z Hrádku nad Nisou, kterého podle všeho srazil jiný automobil, byl natolik vážný, že svým zraněním podlehl.

„Přivolaná lékařka na místě konstatovala smrt. Zranění muže byla natolik závažná, že mu nedokázal pomoci ani řidič, který ho nad ránem našel a přivolal zdravotnickou záchrannou službu,“ potvrdila mluvčí policie Ivana Baláková.

Kdo mladíka srazil a nechal napospas osudu? Tuhle otázku si pokládá nejen jeho rodina, ale také kriminalisté, kteří případ vyšetřují. „Žádáme proto všechny svědky, kteří nám můžou pomoci k identifikování vozidla a pachatele, aby se obrátili na bezplatnou linku 158,“ dodala mluvčí.

V případě dopadení hrozí bezohlednému řidiči až šest let ve vězení za trestný čin usmrcení z nedbalosti a neposkytnutí první pomoci.

Štítky Hrádek nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Vachula

Nehoda se bohužel stane hmmmm ale nechat ležet zraněného a ujet to je svinstvo.Věřím že toho hajzla najdou.Škoda jen že nemůže dostat dvacet let.

Pondělí, 21. července 2014, 04:45Odpovědět

Miluše Antonínová

Byl to náš Venda , náš kamarád a kolega z práce . Budeš nám chybět . Snad toho hajzla najdou a zaplatí za to co ti udělal a vzal mladý život .

Neděle, 20. července 2014, 12:35Odpovědět

Jednadvacetiletého mladíka nad ránem usmrtilo auto. Řidič ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.