Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladíka s kilogramem konopí v autobuse odhalil policista v civilu

Tomu se říká pech. Šestadvacetiletý mladík nejspíš nezapomene na nedělní cestu autobusem z Liberce do Jablonce nad Nisou. Do cestovky si přibalil více než kilogram konopí. Ke vší smůle jel stejným autobusem, jako policista v civilu, který ho prokoukl a přivolal policejní hlídku.

„Ta obviněného v Jablonci nad Nisou zadržela. V jeho cestovní tašce následně policisté nalezli celkem více jak jeden kilogram sušeného rostlinného materiálu – včetně slisovaných tablet a psaníček, který bude v rámci vyšetřování podroben odbornému zkoumání,“ popsala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Mladíkovi teď hrozí až pět let ve vězení. Vyšetřovatel ho obvinil z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami. Toho se dopustil tím, že vypěstoval v tak zvaném „pěstebním stanu“ konopí, které následně i sklidil. Konopnou pryskyřici z těchto rostlin částečně slisoval do tablet a částečně uložil do psaníček. Zbylé části rostlin usušil, uskladnil v plastových sáčcích a vše si uložil do cestovní tašky.

Štítky konopí, Jablonec nad Nisou, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladíka s kilogramem konopí v autobuse odhalil policista v civilu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.