Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž, který střílel v Českém Dubu, skončil v rukou policistů

Tři dny stačily policistům na to, aby dopadli čtyřiatřicetiletého recidivistu, který v neděli večer střílel v Českém Dubu. Muž skončil v poutech ve středu kolem čtvrté hodiny ranní, kdy ho dopadli na Českolipsku. „Zajistili i plynovou zbraň, kterou měl u sebe. V současné době probíhají procesní úkony,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

O celém případu jsme vás už informovali. Již trestaný muž měl do restaurace přijít hodinu před nedělní půlnocí. S plynovou pistolí v ruce začal ohrožovat účastníky oslavy. Zabránit mu v tom chtěl devatenáctiletý mladík, kterého muž výstřelem lehce zranil v obličeji.

„V době, kdy policisté dorazili na místo, byl před restaurací hlouček několika osob, který se podezřelého muže snažili zadržet a zabránit v odjezdu autem, které měl nastartované před restaurací. Přitom podezřelý několikrát vystřelil ze zbraně,“ potvrdila Vlasta Suchánková. Nezvanému hostovi se podařilo i přes střelbu policie ujet autem, kterým do restaurace přijel. Policisté měli po muži podle Novinek střílet ze samopalu.

Celá událost měla pokračování ještě o dvě hodiny později. Devatenáctiletého mladíka, kterého po zásahu lékař ošetřil a ponechal na místě, někdo kolem pondělní jedné hodiny ranní brutálně napadl a způsobil mu vážná poranění hlavy

„Muž utrpěl poranění v obličeji a otřes mozku, se kterým skončil na traumatologii Krajské nemocnice Liberec,“ řekla v pondělí ráno mluvčí nemocnice Barbora Silná.

Štítky Český Dub, restaurace, okres Česká Lípa, Barbora Silná, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž, který střílel v Českém Dubu, skončil v rukou policistů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.