Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na přejezdu v Rádle se srazil vlak s osobním automobilem

Střet vlaku s osobním automobilem na železničním přejezdu v Rádle zastavil před pondělní osmou hodinou ranní provoz na trati mezi Libercem a Rychnovem. Posádka automobilu byla podle prvních informací po nárazu při vědomí. Na místě zasahují hasiči, záchranáři, policie i drážní inspekce.

Při nehodě se poranila dvojice osob. "Muže jsme převezli do jablonecké nemocnice s lehkým poraněním. Žena, která s ním cestovala v autě utrpěla středně těžká poranění, se kterými skončila na traumacentru v Liberci," popsala mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová.

Nákladní vlak před sebou tlačil automobil zhruba 150 metrů. "Ze zdeformovaného vozu řidič sám vystoupil, zraněnou spolujezdkyni pomáhali vyprošťovat hasiči, ale nebylo třeba hydraulického nářadí. Jakmile ženu dostali z vozu, položili ji na nosítka do vakuové matrace, pomáhali zdravotníkům s ošetřením a poté ji transportovali přes násep velmi náročným terénem do přivolané sanity," doplnila mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Místo nehody


Zvětšit mapu

Štítky Liberec, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na přejezdu v Rádle se srazil vlak s osobním automobilem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.