Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na ženu čekal v bytě soused v županu. Přišel ji vykrást

Jaké překvapení čekalo na sedmadvacetiletou nájemnici bytu panelového domu na sídlišti Špičák v České Lípě, když se minulý týden vrátila domů. Když se snažila odemknout svůj byt, otevřel jí její soused v županu. Ten se bez jakéhokoliv váhání přiznal, že se ji snažil vykrást. Žena ho však překvapila svým příchodem.

„Soused i v této pro něj nepříjemné situaci zachoval chladnou hlavu a zcela otevřeně a spontánně  se  přiznal, že jí chtěl vykrást. Hned ji ale ujistil, že vše dá do pořádku a věci, které si připravil k odcizení, vrátí okamžitě na své místo a za své chování se omluvil. Pak ji poslal do kuchyně, aby tam počkala,  než  vše zařídí,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

To co slíbil,  také částečně splnil. Jen jí "zapomněl" odevzdat věci v celkové hodnotě 5 700 korun, které si odnesl, aniž by si toho všimla. Případem se nyní zabývají policisté obvodního oddělení v České Lípě, kteří v této souvislosti již zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

Štítky Česká Lípa, Špičák, župan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na ženu čekal v bytě soused v županu. Přišel ji vykrást  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.