Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Naboural do Octavie a od nehody ujel. Teď ho hledá policie

Stále mnoho dopravních nehod zůstává nevyřešeno kvůli tomu, že viníci od nich odjíždí. Policii často uniknou, pozornosti kolemjdoucích však ne. Právě proto se teď policisté obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při vyšetřování úterní nehody, ke které došlo v ulici 28. října před půl jedenáctou dopolední.

„Řidič neznámého osobního vozidla zde narazil do levé přední části a levého boku zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia a způsobil tak jeho majiteli škodu za 20 tisíc korun. Neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté nyní pátrají po nezodpovědném řidiči a obracejí se tak na případné svědky události, aby se přihlásili na policii prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na dopravním inspektorátu, který má telefonní čísla 974 466 573 nebo 974 466 250.

Štítky policie, Škoda Octavia, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naboural do Octavie a od nehody ujel. Teď ho hledá policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.