Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mercedes naboural u nádraží druhé auto. Poškozený řidič ujel

Takřka na denním pořádku jsou nehody, od kterých viníci ujíždějí. Už méně běžné jsou nehody, kde z místa zmizí poškozený. Jednoho takového řidiče teď hledají policisté z Liberce. V Nádražní ulici se totiž střetl nákladní Mercedes s neznámým osobním vozidlem. Přesto, že chyboval řidič Mercedesu, řidič osobáku z místa ujel.

Řidič nákladního vozidla Mercedes Banz Actros s návěsem Kögel jel v pátek kolem třetí hodiny odpolední ulicí Nákladní ve směru od čerpací stanice OMV k nájezdu na rychlostní komunikaci R35 ve směru na Prahu. „Na křižovatce s ulicí Doubská neodhadl dobře boční odstup od neznámého protijedoucího osobního vozidla, jehož řidič zastavil, aby umožnil jízdní soupravě bezpečné projetí. Přesto se nákladní vozidlo levým bokem návěsu střetlo  s levým bokem neznámého vozidla,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Řidič osobního auta z místa okamžitě ujel. Proč? To teď musí zjistit policisté. Jisté je jen to, že řidič nákladního automobilu před jízdou nepil alkohol. Škoda na přívěsu je vyčíslena na 2 tisíce korun.

„Dopravní policisté nyní pátrají po neznámém řidiči, který opustil místo nehody ještě před jejich příjezdem na místo. V souvislosti s tím se obracejí s žádostí o pomoc na veřejnost a hledají případné svědky celé události,“ dodala mluvčí. Své svědectví můžete policistům sdělit na lince 158.

Štítky Mercedes-Benz, Liberec, nákladní automobil, OMV, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mercedes naboural u nádraží druhé auto. Poškozený řidič ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.