Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nenechávejte si navigace v autech. Mezi zloději je o ně sháňka

Mezi zloději je nejspíš poptávka po navigacích v autech. Jen za jednu noc v Liberci zmizely hned ze dvou vozů, shodou okolností šlo pokaždé o navigaci značky Columbus. Tak pokud i vy navigaci využíváte, nezapomínejte ji v autě, mohli byste o ni brzy přijít.

V prvním případě si zloděj vyhlédl Škodu Superb zaparkovanou ve Sládkově ulici. Rozbil boční okénko u dveří a navigaci v hodnotě 70 tisíc korun snadno z vozu vytáhl.  Kromě krádeže drahé navigace za sebou nechal spoušť, jejíž náprava bude stát majitele auta pět tisíc korun.

Zřejmě tentýž zloděj se stejným způsobem vloupal do Škody Superb v Matoušově ulici. I tady odcizil navigaci v hodnotě 65 tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Ivana Baláková. Na autě udělat škodu za dva a půl tisíce korun. Obě krádeže zvládl provést během jedné noci.

Na objasnění případů nyní pracují policisté obvodního oddělení Liberec centrum. Vzhledem k výši způsobené škody hrozí pachateli za krádež a poškození cizí věci až pětileté vězení.

Štítky Liberec, Columbus, krádež, Škoda Superb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenechávejte si navigace v autech. Mezi zloději je o ně sháňka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.