Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Nepochopitelné. Cyklista srazil tříletou dívku a ujel

Nad chováním některých cyklistů zůstává rozum stát. Na silnicích si leckdy počínají neohroženě, přitom právě střet auta s cyklistou končí většinou pro majitele bicyklu fatálně. Kapitolou samou pro sebe je případ, který teď řeší policisté v České Lípě. Tam cyklista srazil tříletou dívku, kterou zranil. I přesto z místa ujel, aniž by holčičce pomohl.

K nehodě došlo 10. dubna kolem 14:30, kdy cyklista projížděl po Tržní ulici v České Lípě ve směru od Jeřábkova náměstí na náměstí T. G. Masaryka. Do malé dívky najel před prodejnou Večerka.

„Před ním ji nedokázala ochránit ani její maminka, která stála vedle ní. Když žena chtěla s cyklistou jeho chování řešit, sebral se a odjel, aniž by na sebe zanechal nějaký kontakt. Maminka musela následně dcerku odvézt do nemocnice,“ řekla mluvčí českolipské policie Ivana Baláková.

Případ teď šetří policisté, kteří se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud se najde někdo, kdo může pomoci dopadnout bezohledného cyklistu, měl by kontaktovat policisty na lince 158.

Štítky cyklista, Česká Lípa, Tomáš Garrigue Masaryk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepochopitelné. Cyklista srazil tříletou dívku a ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.