Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nepoučitelný vandal z Chrastavy řádil letos podruhé

O pořádný rozruch v Chrastavě se postaral v sobotu večer čtyřiadvacetiletý mladík. Ten je místním velmi dobře známý svými sklony k výtržnictví, což předvedl také o uplynulém víkendu. Pod rouškou tmy ničil vše, co viděl. Jeho řádění ukončili až policisté, kteří podali podnět na vzetí do vazby. Soud však mladíka pustil na svobodu.

Řádění mladého vandala začalo po půl jedenácté večer, kdy si v Nádražní ulici vyčíhl dvířka hlavního uzávěru plynu, která začal demolovat.

„Mimo jiné ve stejné ulici, avšak u jiného domu poškodil vstupní branku na pozemek tím, že ji vyhnul v úchytech. Tady jeho počínání ještě neskončilo a v téže ulici rozbil dále skleněnou výplň u výlohy obchodu "Klubíčko,“  popsala řádění nepoučitelného vandala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Mladík měl zřejmě dost síly na to, aby se přesunul ještě k nedalekému Penny Marketu, kde začal ničit zaparkované auto. „U vozidla utrhl zadní stěrač a způsobil rýhu a promáčklinu na pravém předním blatníku. Nakonec se mladík vydal ještě do Turpišovy ulice, kde rozbil šest skleněných okenních výplní,“ uzavřela mluvčí. Podle ní je škoda vyčíslena na více než 60 tisíc korun.

V Chrastavě si ale zatím neoddychnou. Přesto, že výtržníka policisté krátce po řádění dopadli, běhá si mladík stále po svobodě. Soud totiž nevzal v potaz návrh kriminalistů na vzetí do vazby a po noci strávené na svobodě se vandal opět vrátil do Chrastavy, kde stejným způsobem řádil už před dvěma měsíci.

Štítky Chrastava, Penny Market

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepoučitelný vandal z Chrastavy řádil letos podruhé  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.