Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Neštěstí v Hokejce. Muž nepřežil pád ze čtvrtého patra

K neštěstí došlo v libereckém paneláku Hokejka. V sobotu v podvečer tam ze čtvrtého patra spadl pětaosmdesátiletý muž. Pád ani přes snahu záchranářů nepřežil. Okolnosti případu nyní vyšetřuje policie, nic ale nenasvědčuje tomu, že by se někdo jiný podílel na jeho smrti.

Na případ Drbnu upozornil jeden ze čtenářů. "Šel jsem do Tesca a pán už tam ležel. Říkám si že třeba zakopl nebo tak, už u něj bylo hodně lidí. Pak, když jsem šel z Tesca, tak už tam byla záchranka a doktor ho oživoval."

Podle ředitele krajské záchranné služby Stanislava Mackovíka trvalo oživování třicet minut. "Zranění byla neslučitelná se životem," řekl.

Nešťastná událost nebo sebevražda? To teď musí zjistit policie. Nic ale nenasvědčuje tomu, že by se na smrti muže někdo podílel. "Nenašli jsme žádné známky cizího zavinění," popsala policejní mluvčí Ivana Baláková. Podle ní je nařízena zdravotní pitva muže. 

Autoři

Štítky hokejka, pád, smrt, Tesco, Stanislav Mackovík, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neštěstí v Hokejce. Muž nepřežil pád ze čtvrtého patra  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.