Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý řidič boural v Mníšku. Ujížděl, než ho vytáhli z auta

Scéna jak z akčního filmu se dnes před polednem odehrála v Mníšku u Liberce. Dodávku značky Mercedes tam naboural opilý řidič. Místo, aby zastavil, sešlápl plyn a začal ujíždět. Rozzuřenému řidiči dodávky však daleko neujel. Ten si totiž zastavil projíždějící auto a kličkujícího řidiče po několika stovkách metrů dojel.

Jen díky velké náhodě nedošlo k další a mnohem vážnější nehodě. Opilý řidič podle všeho kličkoval po silnicích z Liberce. Jeho jízda mohla skončit už na kruhovém objezdu před Mníškem, kde naboural dodávku. Svým pochroumaným Volkswagenem se však rozhodl ujet.

Klec spadla u obecního úřadu v Mníšku, kde jen těsně unikl další nehodě a nejspíš díky svému silně podnapilému stavu nebyl schopný se rozjet. Z obouchaného auta ho vytáhl až řidič nabourané dodávky, který ho celou dobu sledoval v autě, které si u silnice stopnul.

„Řidiče jsme umístili do cely, kde vystřízliví. Při první dechové zkoušce mu policisté naměřili 1,4 promile alkoholu. Později byla hladina o tři setiny nižší,“ poznamenala mluvčí policie Ivana Baláková.

Samotný opilý řidič se přiznal, že před jízdou zapíjel úmrtí kamaráda. Teď může pouze doufat, že jeho tvrzení obměkčí soudce. Policisté ho totiž hned po vystřízlivění obviní z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Štítky Mníšek nad Hnilcom, Mercedes-Benz, Liberec, Volkswagen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič boural v Mníšku. Ujížděl, než ho vytáhli z auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.