Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pátrání pokračuje, pohřešovaného muže vyfotili lyžaři

Sobotní zmizení Karla Petržilka z Desné je opředeno čím dál více záhadami. Muž měl kolem čtvrté hodiny odpoledne odejít z horské chaty Smědava a zhruba po třech hodinách dorazit domů, do Desné. Tam však nedošel. Podle policie se pohyboval v opačném směru, v okolí stanice Knajpa.

„Na základě dosud provedeného šetření se nám podařilo získat informace o výskytu pohřešovaného 57letého muže, a to v sobotu 14. února na horské stanici Knajpa, kde s ním v době od 17:30 do 17:45 hodin hovořilo několik osob,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté z tohoto důvodu žádají osoby zachycené na fotografii, aby se přihlásili na linku 158 nebo případně na kterékoliv policejní služebně. „Policisty nejvíce zajímá to, o čem s nimi pohřešovaný muž hovořil, zda povídal o tom, kam jde, kam má namířeno,“ dodala mluvčí.

Více o pátrání: Pátrání po pohřešovaném muži z Desné je zatím neúspěšné

Jeho zřejmě poslední výskyt má policie zaznamenaný v době 18:45 – 19:00, kdy ho potkal lyžař, jak jde opět po cestě ve směru od Smědavy k horské stanici Knajpa.

Karel Petržilka je 175 až 180 centimetrů vysoký, má na ramena dlouhé šedé vlasy a nosí plnovous. Podle policie by měl mít na sobě delší zelenou zimní bundu, šedé tepláky či kalhoty a černé kotníkové boty na zip. Na hlavě měl buď třícípou čepici, nebo klobouk. Muž se léčí s lehčí psychickou nemocí, na kterou užívá 2x denně léky. Ty u sebe ale zřejmě nemá. Muž je spíše samotářské povahy a nepodniká turistiku.

Štítky Desná, policie, Knajpa, Smědava, lyžař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání pokračuje, pohřešovaného muže vyfotili lyžaři  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.