Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pobodání dvou mladíku řeší kriminalisté. Hledají svědky

Silvestrovskou nocí se ještě nějakou dobu budou zabývat liberečtí policisté. Na stole jim totiž zůstávají dva případy pobodání, o kterých jsme vás informovali už během středy. Oba případy spojuje několik nejasností a ve vyšetřování můžou pomoci svědci, kteří útokům přihlíželi.

„Oba muži utrpěli bodnořezná poranění a v obou případech byli převezeni na traumatologii,“ poznamenala mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová. Jedním z pobodaných byl šestnáctiletý chlapec.

Mladíka pobodal do břicha devatenáctiletý Liberečák tři hodiny po půlnoci v ulici Dr. Milady Horákové.  „Vzhledem k tomu, že má incident ještě mnoho nezodpovězených otazníků, uvítali by kriminalisté pomoc případných svědků události, které touto cestou žádají o pomoc,“ požádala mluvčí policie Ivana Baláková.

Kriminalisté mezi tím obvinili devatenáctiletého agresora ze spáchání zločinu ublížení na zdraví s následkem těžké újmy. Stejný paragraf hrozí i pětačtyřicetiletému muži z Liberce, který taktéž nožem napadl po druhé hodině ranní hosta restaurace Repre Rupre na náměstí Míru.

„I v tomto případě žádají kriminalisté případné svědky o pomoc při zjišťování toho, jak útok probíhal,“ dodala mluvčí policie.

Napadeným je v tomto případě třiadvacetiletý muž z Hodkovic nad Mohelkou. Toho agresivní Liberečák pobodal a pořezal do hrudi a stehen.

S informacemi, které můžou pomoci rozluštit okolnosti obou útoků, se obracejte na policisty na lince 158 nebo kterékoliv služebně.

Štítky silvestr, Milada Horáková, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pobodání dvou mladíku řeší kriminalisté. Hledají svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.