Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie hledá tři svědky novoročního pobodání mladíka

Na Nový rok jsme vás informovali o konfliktu, ke kterému došlo o silvestrovské noci v ulici Dr. Milady Horákové v Liberci. Tehdy kolem půl čtvrté ráno pobodal devatenáctiletý mladík o čtyři roky mladšího chlapce. Nad případem se stále vznáší několik otazníků, které můžou pomoci rozluštit tři svědci.

Policisté podle kamerových záznamů zjistili, že v blízkosti ulice Dr. Milady Horákové postávala v autobusové zastávce Čechova trojice osob, která aktéry potyčky nejspíš okřikovala. Právě jejich svědectví by mohlo do případu vnést nové informace.

„Svědci, na které se vyšetřovatel přímo se svou prosbou obrací, se mohou přihlásit na telefonní linku 974 466 324 nebo na tísňovou linku 158. Kontaktovat mohou také kteroukoliv služebnu Policie ČR,“ požádala mluvčí policie Ivana Baláková a dodala: „Policisty samozřejmě velmi zajímá i  případné svědectví dalších osob, kteří mají k případu co říci.“

Devatenáctiletý agresor si za těžké ublížení na zdraví může odsedět až osm let za mřížemi. Pobodaný patnáctiletý chlapec skončil krátce po incidentu v liberecké nemocnici. „Mladíka jsme převezli na oddělení traumatologie s bodbořezným poraněním,“ doplnila mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová.

Štítky Milada Horáková, silvestr, Liberec, Policie České republiky, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá tři svědky novoročního pobodání mladíka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.