Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Podvodník z Liberce inkasoval peníze za zboží, které neměl

Dvaadvacetiletý mladík z Liberce má po obchodech. Vychytralý podvodník nabízel na internetových bazarech snad vše, co ho napadlo. Za to inkasoval od důvěřivých lidí peníze. Většině z nich však objednané a zaplacené zboží neposlal. Teď sklapla past a podvodníček skončil v rukou policistů.

„Ani jednomu z patnácti klientů, kteří u něj něco vydražili, nedodal to, co měl. Buď se nedočkali žádné zásilky nebo bylo zboží poškozené a nefunkční,“ vysvětlila mluvčí policie Ivana Baláková

Takovýmto podvodem získal peníze za „prodej“ mobilního telefonu, harddisku, grafické karty k počítači, základní desky k počítači, paměťových karet, ale třeba i  značkové číšnické zástěry. Dohromady z lidí vylákal necelých 16 tisíc korun.

„Není však vyloučeno, že poškozených klientů mohlo být daleko více, než kolik se jich pak s trestním oznámením na policisty obrátilo,“ doplnila Ivana Baláková.

Štítky peníze, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podvodník z Liberce inkasoval peníze za zboží, které neměl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.