Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá muže po závažné nemoci. Neviděl ho někdo?

Policisté pátrají po sedmapadesátiletém muž z Českolipska. Josef Liška zmizel ze svého domova, aniž by oznámil svůj odchod. Neviděl někdo z vás muže na fotografii? Josef Liška je po závažné nemoci, po níž má pravé oko hodně přivřené a svěšenou tvář.


Muže hledal už psovod, pátrači, policisté z Nového Boru, České Lípy i kriminalisté. Kromě bydliště a blízkého okolí propátrávali také skalní masivy, rozhlednu, příjezdové cesty Svojkova. „Pátrali rovněž ve Sloupu v Čechách, Bukovanech, Pihelu a Radvanci. Prohledávali také veškeré blízké vodní plochy, a to i za pomoci vrtulníku Letecké služby Policie ČR. Veškerá prozatímní pátrání byla ale zatím neúspěšná,“ popsala policejní mluvčí Vlasta Suchánková a doplnila, že během dneška proběhne další lokální akce.

Pohřešovaný Josef Liška je vysoký 170 centimetrů. má oválný obličej, hnědé oči a prošedivělé vlasy. Na sobě mohl mít pravděpodobně hnědé semišové boty, modré džíny, bundu v barvě khaki a ve stejné barvě i kšiltovku.

S jakýmikoliv informacemi o jeho pohybu se můžete obrátit na policisty na bezplatné lince 158.

Štítky liberec, pohřešovaný, policie, Josef Liška, okres Česká Lípa, Letecká služba Policie ČR, Česko, Česká Lípa, Nový Bor, Bukovany, Svojkov, nemoc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá muže po závažné nemoci. Neviděl ho někdo?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.