Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie hledá řidiče, který havaroval a v autě nechal spolujezdce

Libereckým policistům zůstává ve složce „nevyřešené“ podivná nehoda z druhé poloviny února. Zatím neznámý řidič ve vysoké rychlosti havaroval na sjezdu ze silnice I/35 na Doubí s Volkswagenem Passat Coupe. Z místa nehody údajně utekl a v autě nechal pouze spolujezdce. Policisté teď po řidiči pátrají.

K nehodě došlo v 22. února v půl deváté ráno. Řidič podle všeho vlivem nepřiměřené rychlosti dostal na mokré silnici smyk, vylétl mimo silnici a automobil zastavil až o dopravní značku. „Následně vystoupil a z místa nehody odešel. Na místě zůstali pouze údajní spolucestující. Vzhledem k tomu, že řidič místo nehody opustil, nemohli policisté zjistit, zda řídil vozidlo pod vlivem alkoholu,“ doplnila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při nehodě nedošlo ke zranění žádných osob. Policisté nemohli na místě také vyloučit technickou závadu na vozidle, z uvedeného důvodu bylo na jejich žádost vozidlo odtaženo na odstavné parkoviště odtahové služby.

Vyšetřovatelé se teď obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po neznámém řidiči. „V souvislosti s tím se obracejí s žádostí o pomoc při pátrání na občany, kteří by si mohli všimnout uvedeného vozidla ještě před nehodou, například někde na čerpací stanici nebo někde před nějakým barem. Vozidlo bylo pražské poznávací značky,“ uzavřela mluvčí.

Informace je možné volat na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo přímo na dopravní inspektorát policie Liberec na čísla  974 466 251 nebo 974 466 250.

Štítky silnice, policie, havárie, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá řidiče, který havaroval a v autě nechal spolujezdce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.