Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie hledá lupiče, který s pistolí v ruce přepadl benzínku

Určitě si vzpomínáte na loupežné přepadení čerpací stanice u Viaduktu v Liberci, o kterém jsme vás před týdnem informovali. Policisté tehdy tajili veškeré informace o lupiči a celém přepadení. Nyní se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po lupiči, který 24. června po osmé hodině večerní vytáhl na čerpadláře pistoli.

Lupič nikoho nezranil, přišel si však na několik desítek tisíc korun. „Neznámý pachatel, maskovaný kapucí od mikiny, přišel na benzínku ozbrojený pistolí krátce po osmé hodině večer. Po čerpadláři, kterého stále ohrožoval zbraní, žádal vydání peněz z pokladny. Ty si pachatel nakonec vzal z pokladny sám a utekl,“ prozradila k přepadení čerpací stanice v Mydlářské ulici mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Po neznámém pachateli už týden pátrají kriminalisté. Zatím však bezúspěšně. Mělo se jednat o mladého muže vysokého zhruba 170 - 175 centimetrů, ve věku 22 - 25 let, bez vousů či markantů v obličeji, světlých vlasů. Na sobě měl šedivou mikinu s kapucí, na nohou černé tenisky s bílými tkaničkami a bílým podrážkovým lemem. Pokud někdo muže na fotografiích pozná, přivítají kriminalisté poznatky na bezplatné lince tísňového volání 158.

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá lupiče, který s pistolí v ruce přepadl benzínku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.