Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po mladíkovi se schizofrenií. Zmizel v Paceřicích

Policisté pátrají po třiadvacetiletém mladíkovi z Mladoboleslavska. Pohřešovaný Vladimír Zvěřina se ztratil svým příbuzným v 27. července u autobazaru v Paceřicích nedaleko Turnova. Zatímco jeho otec vyřizoval dokumenty ohledně automobilu, jeho syn od bazaru odešel neznámo kam. Otec ho viděl naposledy v osm ráno.

„Mladík od autobazaru odešel neznámo kam a ke svému odchodu ani otci nic nesdělil. Do současné doby se nevrátil, otci, ani nikomu jinému, o sobě nepodal žádnou zprávu. Nemá u sebe ani mobilní telefon,“ popsala policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Mladík je vysoký 179 centimetrů. Nemá žádná zvláštní viditelná znaménka či znamení, pouze na levé lopatce má pihu o velikosti pětikoruny. Je spíše uzavřený, s cizími lidmi se příliš nevybavuje. Podle dostupných informací trpí slabou formou schizofrenie. Není ale nebezpečný pro okolí, ani vůči sobě.

Jeho skutečný vzhled příliš neodpovídá fotografii. V současnosti má mladík delší vlasy. Při svém odchodu měl na sobě světle béžovou mikinu, tmavě modré, hodně oprané, džíny a béžovou kšiltovku. Na nohou měl černé skaetové boty se zeleným proužkem na boku.

„Z domova již letos odešel minimálně dvanáctkrát. Vždy se ale sám vrátil, nebo ho našel otec,“ doplnila mluvčí policie.

Štítky pohřešovaný, policie, zvěřina, okres Mladá Boleslav, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po mladíkovi se schizofrenií. Zmizel v Paceřicích  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.