Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po šestnáctiletém mladíkovi. Viděli jste ho?

Šestnáctiletého Lukáše Matouška z Vratislavic hledá policie. Mladík koncem září pobýval na dovolence z výchovného ústavu u matky, 29. září ale z domova odešel a nedal o sobě vědět. Teď po něm pátrají policisté.

 

 

Proč Lukáš odešel z domova, je nasnadě. Nejspíš se nechtěl vrátit do Výchovného ústavu v Kutné Hoře. Tak už je pět dní na útěku. „Odešel kolem 13.30 neznámo kam a dosud se nikomu z blízkých neozval,“ dodala mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Mladík je 182 centimetrů vysoký, štíhlé až hubené postavy. Má modré oči, po ramena dlouhé, vlnité, plavé vlasy, které jsou momentálně obarvené na hnědou barvu vpředu přecházející do zrzavého tónu. Na krku má vpředu vpravo viditelné mateřské znaménko. Při odchodu z domova byl oblečen do zelené mikiny na zip s vnitřním bílým kožíškem a tmavě modrých riflí, na nohou měl šedé plátěnky. „Pokud můžete pomoci mladíka vypátrat, kontaktujte prosím kteroukoliv služebnu Policie ČR nebo známou linku Policie ČR 158,“ dodala mluvčí.

Autoři

Štítky lukáš, matoušek, zmizení, policie, domov, Lukáš Matoušek, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Policie České republiky, Výchovný ústav, Kutná Hora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po šestnáctiletém mladíkovi. Viděli jste ho?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.