Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie po sedmi hodinách dopadla muže, který zabil seniorku

Velmi závažný zločin se podařilo objasnit v rekordně krátkém čase kriminalistům z Liberce. V pátek večer se jim podařilo dopadnout pětadvacetiletého mladíka, který ten samý dne nad ránem brutálně oloupil šestaosmdesátiletou seniorku. Ta na následky těžkých poranění v liberecké nemocnici ještě ten den zemřela.

„Obviněný ráno kolem páté hodiny zazvonil na zvonek u vstupních dveří rodinného domu ženy. Seniorka byla při otevření vstupních dveří mužem napadena, čímž jí způsobil vážné poranění hlavy,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Sochorová a doplnila: „Pachatel se poté v domě na seniorce domáhal vydání finanční hotovosti. Sám se pokoušel tuto nalézt. Poté, co celý dům prohledal, dům opustil a těžce zraněnou ženu zanechal bez jakékoliv pomoci jejímu osudu.“

Těžce poraněnou seniorku nalezl v bezvědomí až její syn, který přivolal v dopoledních hodinách lékaře. Žena přesto krátce po převozu do liberecké nemocnice zemřela.

Policisté mezitím rozjeli vyšetřování, které brzy přineslo své ovoce. Pachatele zadrželi v pátek v pět hodin večer v Turnově.

„Obviněný se ke spáchání tohoto zvlášť závažného zločinu doznal a nyní je již na základě rozhodnutí soudce Krajského soudu v Hradci Králové ve vazbě,“ uzavřela mluvčí. Muži hrozí až 18 let za mřížemi.

Štítky Krajská nemocnice Liberec, dům, Liberec, Krajský soud v Hradci Králové, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie po sedmi hodinách dopadla muže, který zabil seniorku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.