Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie vyhmátla pašeráky drog. Po jednom pátral vrtulník

Kruhový objezd v ulici České Mládeže v obležení zakuklených policistů, vrtulník s termovizí létající nad Libercem a odstavený stříbrný Opel poblíž čerpací stanice ČSAD u obchodního centra Nisa. To je obrázek čtvrtečního večera, kdy měli policisté co dočinění nejspíš s překupníky drog.

Jejich Opel Astra se policisté rozhodli zkontrolovat po sedmé hodině večerní právě poblíž frekventovaného kruhové objezdu nad průtahem Liberce. Dvoučlenná posádka automobilu s polskou registrační značkou se však nedala a pustila se do policistů.

„Ve voze se nacházeli dva muži. Řidič byl od počátku velmi nervózní a hlídku dokonce fyzicky napadl. Z jeho chování bylo patrné, že je pod vlivem drog, a proto na místo dorazily další policejní posily,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Sjely se tam hlídky, které byly v tu dobu nejblíže, a to jak od uniformované, tak neuniformované služby.„Policisté se pokusili mimořádně agresivního muže zpacifikovat donucovacími prostředky, včetně varovných výstřelů, on ale i přesto z místa uprchl. Jedná se o cizince. Policisté po něm nyní intenzívně pátrají,“ dodala mluvčí.

Druhého muže, dvaadvacetiletého Liberečana, který seděl na místě spolujezdce, policisté zadrželi a v současné době se nachází v policejní cele. Je podezřelý z nelegálního obchodu s drogami.

Nervozita a značná agresivita kontrolovaného cizince byla opodstatněná, neboť v autě policisté našli dva kilogramy sušené marihuany, kterou zajistili ke znaleckému zkoumání a zajistili rovněž i osobní vozidlo.

Štítky droga, Liberec, Opel, ČSAD, Lužická Nisa, Opel Astra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vyhmátla pašeráky drog. Po jednom pátral vrtulník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.