Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie zrušila pátrání po zraněném při nehodě na Českolipsku

Policie dnes ráno odvolala pátrání po 26letém muži, který se v noci na neděli zranil při nehodě u Kamenického Šenova na Českolipsku a z místa havárie zmizel. Dnes kolem 07:00 získali policisté informace o tom, kde pohřešovaný mladík je, řekla českolipská policejní mluvčí Ivana Baláková.

"Podle vyjádření lékaře, který ho dnes prohlédl, neutrpěl při nehodě žádné závažné zranění," řekla Baláková. Mladík teď podle ní na policejní služebně v Doksech vysvětluje důvod svého odchodu z místa havárie.

Nehoda se stala na silnici 13 v neděli v 0:50 ve směru od Práchně na Nový Bor. Sedmadvacetiletý řidič fabie při projíždění pravotočivé zatáčky nezvládl řízení a havaroval do příkopu, kde se auto převrátilo na levý bok. Řidič utrpěl lehčí zranění, následná orientační kontrola ukázala, že řídil pod vlivem drogy, zřejmě amfetaminu. Další testy odmítl.

Podle informací od operačního důstojníka hasičů v autě cestovalo pět lidí, kteří jeli ze zábavy. Policie ale po příjezdu v autě našla jen řidiče. V průběhu dokumentace nehody volal na linku 112 mladý muž, který uvedl, že byl účastníkem nehody coby spolujezdec, je dezorientován, neví, je a bolí ho hlava. Policisté se ho snažili najít podle polohy telefonu, o pomoc požádali kolegy z Ústeckého kraje i veřejnost a do pátrání se zapojili i hasiči a policejní vrtulník.

Napsala ČTK

Štítky havárie, policie, okres Česká Lípa, Kamenický Šenov, Doksy, Nový Bor, Prácheň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zrušila pátrání po zraněném při nehodě na Českolipsku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.