Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté mají nové pomocníky. V terénu využijí Yetiho

Muži zákona ze Smržovky a Hejnic převzali nová služební auta. Dvě nová vozidla Škoda Yeti s pohonem všech kol si dnes rozdělila obě obvodní oddělení, která je využijí především v horských podmínkách. Škodovka je vybavena radiostanicí, speciálními sedačkami pro snadnou údržbu, odděleným prostorem mezi zadními sedadly a zavazadlovým prostorem.

První vozidlo předal Husák do rukou vedoucího obvodního oddělení v Hejnicích nadporučíka Štoka. Do té doby využívali policisté dnes už více jak desetileté vozidlo Lada Niva, které pomalu dosluhuje. "Jsem samozřejmě za škodovku ve čtyřkolce rád. Bude pro nás velkým přínosem ve službě v našem hejnickém výběžku," pochválil velitel oddělení Štok. Další vůz putoval na opačný konec Libereckého kraje, do Smržovky na Jablonecku.

Policejní ředitel při předávání vozů zdůraznil, že se s pomocí ekonomů snažili velice rychle zrevidovat administrativní proces s nabytím a předáním vozů tak, aby bylo možné je co nejdříve využívat. "Tedy samozřejmě v tomto zimním období, které je pro výkon služby s běžnými vozy značně komplikovaný. Jsem rád, že se nám to podařilo a kolegové tak mohou vyjet i do míst, která jsou z pohledu přístupu náročnější," doplnil Husák.

Štítky ŠKODA AUTO a.s., Smržovka, Škoda Yeti, Hejnice, Lada 2131, Liberecký kraj, okres Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté mají nové pomocníky. V terénu využijí Yetiho  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.