Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Povedený zaměstnanec ukradl v práci auto, peníze a notebook

Hodně kuriózní krádež řeší policisté v Liberci. Zaměstnanec firmy Baltaxia si před týdnem chtěl polepšit o nějakou tu korunu. Nezvolil ale nejlepší způsob. Svého zaměstnavatele se rozhodl poslední červencovou noc vykrást. Dlouho však policii neunikal, teď mu hrozí dva roky vězení.

„Pětatřicetiletý  muž vyčkal, až prostory firmy opustí ostatní zaměstnanci, a ve večerních hodinách, krátce po deváté, se vydal do firmy. Ke vstupu do objektu použil firemní klíč a využil znalosti bezpečnostního kódu. Poté se již mohl volně pohybovat po areálu firmy,“ popsala policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Zlodějíček nejprve zamířil do kanceláře fakturantky, kde vypáčil šuplík a ukradl peníze. To mu nestačilo a tak se přesunul o patro výš, kde si v jiné kanceláři přibalil na cestu notebook. Aby nemusel vše tahat v tašce, drze se domů odvezl služební Avií, kterou rovněž ukradl.

„Vozidlo druhého dne nalezl jeden ze zaměstnanců subdodavatelské firmy odstavené vedle sběrného dvoru v obci Příšovice,“ dodala mluvčí policie. Podle ní teď muži hrozí až dva roky vězení za krádež a neoprávněné užívání cizí věci.

Štítky Liberec, krádež, BALTAXIA, Příšovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Povedený zaměstnanec ukradl v práci auto, peníze a notebook  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.