Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Poznáváte ho? Tento člověk obtěžoval děti

Kriminalisté v Liberci pátrají po muži, který měl sexuálně obtěžovat malého chlapce. Nepoznáváte ho? Školáka si vyhlédl v Doubí.

K události došlo v pátek 12. prosince v Doubí. Dva nezletilé chlapce oslovil poblíž paneláku neznámý muž, potom se k jednomu z nich připojil a pokračoval s ním až k domu, kde chlapec bydlí. Vstoupil s ním do vchodu a zavedl jej do sklepa, kde po něm žádal vykonání jisté sexuální praktiky. Když mu chlapec řekl, že všechno poví rodičům, sexuální loudil se zalekl a utekl. Chlapec naštěstí zranění neutrpěl a ani nedošlo k žádnému fyzickému kontaktu mezi ním a neznámým mužem.

Na případu velmi intenzivně pracují kriminalisté. V průběhu vyšetřování zajistili i několik kamerových záznamů a po jejich vyhodnocení nalezli sekvenci, kde je podezřelý muž zachycen při rozhovoru s oběma chlapci,“ uvedla k události Vlasta Suchánková, mluvčí liberecké policie.

Podle zjištěných informací by se mělo jednat o muže ve věku mezi 25 - 35 lety, štíhlé postavy, vysokého 175 cm. Na tváři měl tzv. strniště a hovořil slovensky.

Na sobě měl tmavší džíny a modrou mikinu s nápisem na hrudi a s kapucí (tu měl na hlavě). Nápis na mikině byl v bílé a černé barvě a mělo se jednat o tiskací písmena. Kolem krku měl uvázaný šátek, tzv. palestinu v černobílé kombinaci. V ruce držel igelitovou tašku s vyobrazením Santa Klause.

Podle popisu, který sdělil kriminalistům chlapec, se podařilo sestavit identikit muže, jehož zdařilost je asi šedesátiprocentní.
Žádáme o spolupráci veřejnost. Kdo pozná muže na záběrech kamer nebo na identikitu, nechť neprodleně kontaktuje linku 158. Jakýkoliv poznatek pomůže kriminalistům k objasnění případu a dopadení podezřelého muže,“ dodává Vlasta Suchánková.

Štítky Doubí, Liberec, Santa Claus, Palestina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáváte ho? Tento člověk obtěžoval děti  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.