Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Poznáváte tohohle zloděje? Na Kunratické okradl stařenku

Poznáváte tohohle zloděje? Není vám povědomý? Policisté po něm pátrají od 18. února, kdy v obchodě Tesco na sídlišti Kunratická okradl osmaosmdesátiletou stařenku. Té z kabelky přímo v obchodě ukradl peněženku s penězi na nákup a všemi doklady. Pokud muže poznáváte, kontaktujte linku 158.

„Ve chvíli, kdy si žena vybírala zeleninu, se záhy vedle ní objevil muž, který přišel do prodejny krátce po ní. I když v oddělení zeleniny nebyli žádní lidé a nebylo vůbec nutné se nikde "přetlačovat", přesto se tento muž držel v těsné blízkosti ženy a tlačil se na její levou ruku. Právě na ní měla zavěšenou kabelku,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Poté, co seniorka zjistila, že jí muž ukradl peněženku, nahlásila vše ostraze obchodu. Zloděj už ale v obchodě nebyl. Jednalo o muže silnější postavy, vysokého 185 - 190 centimetrů. Měl tmavší pleť, tmavé vlasy i oči. Na hlavě měl čepici s kšiltem a na sobě zelenou bundu s výrazným bílým lemováním kolem zipu.

„Případ policisté kvalifikovali jako přečin krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku. Pachateli tak v případě dopadení a obvinění hrozí před soudem až dvouletý trest odnětí svobody,“ uzavřela mluvčí.

Štítky obchod, Tesco

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáváte tohohle zloděje? Na Kunratické okradl stařenku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.