Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řádí v Liberci deviant? Neznámý muž měl onanovat před dívkami

Varování před neznámým deviantem, na které jste nás na facebooku upozornili, není podle všeho smyšlené. Podle policie měl v pátek před osmou hodinou ranní sexuálně obtěžovat dvě nezletilé školačky neznámý muž. Ten před nimi podle důvěryhodného zdroje onanoval v prostorách obchodního domu Korint v Broumovské ulici v Liberci.

Zpráva, která se v těchto dnech šíří na facebooku, mluví o znásilnění. Žádnou takovou informaci ale policisté nemají. „Mezi pachatelem a dívkami nedošlo k žádnému fyzickému kontaktu a dívky neutrpěly žádné zranění,“ doplnila mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle obou dívek, které měl muž obtěžovat, šlo nejspíše o zhruba třicetiletého cizince tmavší pleti s hnědými vlasy vyčesanými nahoru. „Nosí kotlety, má lehké strniště, tmavé, spíše menší oči, husté obočí, širší nos a plné rty. Jedná se o kuřáka,“ popsala mluvčí.

Oblečen měl být do černé šusťákové bundy s hnědým pruhem na prsou, tmavé mikiny na zip a tmavých kalhot.  Na nohou měl černé boty s červeným nápisem AIDO na jejich jazyku a boku. U sebe měl navíc zhruba deseticentimetrový zavírací nůž.

Policisté teď hledají svědky, kteří mohli podezřelého muže v pátek v blízkosti obchodního domu spatřit. Kvůli případu z minulého týdne přijali městští strážníci a policisté preventivní opatření, které však blíže z taktických důvodů nekomentují.

O vývoji případu vás budeme informovat. Připravujeme další podrobnosti.

Štítky Liberec, Facebook, Korint

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řádí v Liberci deviant? Neznámý muž měl onanovat před dívkami  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.