Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič málem vypadl z auta, pak nadýchal skoro tři promile

Na slušný problém si zadělal ve čtvrtek večer pětačtyřicetiletý řidič. Toho policejní hlídka zastavila při běžné kontrole v Novém Boru. Už od pohledu nebyl řidič Mercedesu zrovna fit. Nejenže nadýchal bezmála tři promile, ke všemu při kontrole málem vypadl ze svého auta.

„Muž za volantem po otevření dveří málem vypadl z auta, po velké zjevné námaze se nakonec postavil na nohy,  ale ty ho příliš neposlouchaly. Už z jeho dechu bylo zřejmé, co za tím vězí,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková. Dechová zkouška podle ní prokázala 2,93 promile alkoholu v dechu řidiče.

Možná i díky silně podnapilému stavu řidič neodmlouval a vše vzorně přiznal. Alkoholem podle svých slov řešil složitou situaci v rodině. Žal proto spláchnul pěti chlazenými kousky a třemi panáky tvrdého alkoholu. Dost možná toho před jízdou vypil ještě víc.

„Hlídka řidičovi na místě  zakázala řízení vozidla a v další jízdě mu zabránila odtažením vozidla,“ dodala policejní mluvčí. Za ohrožení pod vlivem návykové látky si řidič minimálně delší dobu nesedne za volant.

Štítky Nový Bor, policie, alkohol, kontrola, Mercedes-Benz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič málem vypadl z auta, pak nadýchal skoro tři promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.