Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidiči začala hořet Felicie za jízdy. Auto lehlo popelem

Po tomhle si každý dá do svého auta hasící přístroj. Jen během pátečního dopoledne totiž liberečtí hasiči vyjížděli ke dvěma hořícím automobilům. Už po osmé hodině ranní měli hasiči co dělat s hořící Felicií v libereckých Kunraticích, nedaleko kruhového objezdu. Přesto, že byli hasiči brzy na místě, auto lehlo popelem.

„K požáru auta došlo za jízdy a řidič se ho snažil nejprve sám uhasit práškovým hasicím přístrojem. Když ale viděl, že na to nestačí, zavolal hasiče,“ popsala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Řidič sice neutrpěl žádná poranění, během pár minut ale přišel o své auto. Podle vyšetřovatele začal jeho automobil hořet od výfuku.

Netrvalo dlouho, kdy hasiče zaměstnal další podobný zásah. Patnáct minut po poledni hasiči vjížděli k nákupnímu centru Nisa, kde v ulici České mládeže mělo na parkovišti před Scontem mělo hořet dal auto. Bližší informace zatím nejsou známy.

Štítky liberec, požár, auto, Škoda Felicia, Kunratice, Lužická Nisa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči začala hořet Felicie za jízdy. Auto lehlo popelem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.