Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sanitka jedoucí k nehodě bourala. Posádka se lehce zranila

Střet tří automobilů zastavil v pondělí po šesté hodině večerní provoz nedaleko Chotovic na Českolipsku. Mezi účastníky je i sanitka, která jela k vážné autonehodě u Okrouhlé, kde osobní automobil naboural do stromu. Podle nepotvrzených informací z místa měl osobní automobil vjet sanitce do cesty.

„Na místě stále probíhá vyšetřování. Bližší informace zatím nejsou k dispozici,“ sdělila krátce po nehodě u Chotovic mluvčí českolipské policie Ivana Baláková. Podle dostupných informací je místo nehody uzavřeno a vyšetřování může probíhat až do večerních hodin.

„Projíždějící automobil čelně narazil do naší sanity. Naše záchranářka utrpěla pohmoždění hrudníku a řidič sanity si poranil nohu,“ doplnil ředitel krajské záchranky Stanislav Mackovík. Nehoda se tak obešla bez vážných poranění. Nepojízdná sanitka musela být po nehodě odtažena.

To se ovšem nedá říci o těžké nehodě, ke které sanitka mířila. Při nárazu do stromu se velmi vážně poranil řidič Opelu Corsa. Ten utrpěl mnohočetná poranění, se kterými byl v bezvědomí na řízené ventilaci transportován vrtulníkem do liberecké nemocnice. „Další dvě poraněné osoby převezly sanitky do českolipské nemocnice,“ doplnil Stanislav Mackovík.

K nehodám během pondělního podvečera docházelo napříč celým krajem. Po půl šesté nabouralo osobní auto do projíždějící tramvaje v Žitavské ulici v Liberci. Nehoda se sice obešla bez zranění, tramvaje však musela nahradit autobusové doprava. K dalším nehodám došlo třeba v Lučanech nad Nisou nebo u Jeřmanic.

Štítky nehoda, sanitka, havárie, automobil, okres Česká Lípa, Stanislav Mackovík, Krajská nemocnice Liberec, Opel Corsa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sanitka jedoucí k nehodě bourala. Posádka se lehce zranila  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.