Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Silný vítr a déšť lámal stromy v celém Libereckém kraji

Silný déšť a vítr, který zasáhl Liberecko v pondělí odpoledne, nedal hasičům vydechnout. Jen na severu Čech se jim během několika málo hodin nahromadilo mnoho výjezdů, kdy byli voláni nejen k popadaným stromům. Nejvíce práce na profesionální hasiče čekalo po třetí hodině odpolední.

Liberečtí hasiči vyjížděli například do Machnína, kde padající strom přerazil sloup telefonního vedení. „Vzrostlá bříza přes celou komunikaci pak omezila na chvíli provoz v části obce Dolní Rokytnice na Semilsku. Na Českolipsku zatarasil spadlý strom komunikaci v ulici Zámecké v Doksech a zasahovat museli hasiči i v obci Dvojkov,“ dodala další výjezdy mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Naopak turnovští hasiči museli pomáhat v Ohrazenicích, kde se utrhl dlouhý plech z řadových garáží a zasahoval do silnice. Drážní hasiči pak během odpoledne odklízeli strom ze železniční tratě ve Smržovce.

Štítky strom, Liberecký kraj, Česko, okres Česká Lípa, okres Semily, Doksy, Liberec XXXIII-Machnín, Dolní Rokytnice, Ohrazenice, Smržovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silný vítr a déšť lámal stromy v celém Libereckém kraji  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.