Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sliboval lásku a lepší život, podvodník řádil i na Liberecku

„Sňatkový podvodník? Ten by si na mě nepřišel,“ říká si většina z nás při sledování zpráv. Podobně mluvila ještě před nedávnem dvaadvacetiletá žena z Liberecka, která právě podvodníkovi z Ostravska naletěla. Svým příběhem chce varovat další ženy.

 „Seznámila jsem se s ním na internetové seznamce Badoo. Tvrdil mi totiž, že je v Liberci pracovně. Vždy přišel kolem šesté večer, dal si kafe a po čtyřech hodinách odcházel zase pryč, údajně na ubytovnu,“ popsala žena, která si přála zůstat v anonymitě. Sympatický muž z ní měl během krátké doby vylákat něco málo přes deset tisíc korun.

Podvedená, říkejme jí třeba Barbora, muži až do poslední chvíle věřila. Na to, že má tu čest s podvodníkem přišla náhodou. „Když jsem ho viděla v krimi zprávách, nemohla jsem věřit svým očím. Začala jsem si uvědomovat, že vše co ke konci říkal, byly výmluvy, aby nemusel jezdit,“ řekla Barbora a doplnila: „Vždycky jsem se smála tomu, jak někdo může neletět. Teď vím, že se to může stát každému.“

Podle podvedené ženy stačí všímat si detailů a maličkostí. „Když někde vytáhne občanku, není od věci juknout jestli sedí jméno. Opatrnosti není nikdy dost,“ dodala závěrem Barbora.

Případem se zabývají policisté už od letošního dubna. Z žen měl muž vyloudit přes 700 tisíc korun.

Štítky Liberec, podvodník, Liberecký kraj, okres Ostrava-město, láska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sliboval lásku a lepší život, podvodník řádil i na Liberecku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.