Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SMSkou oznámil, že se zabije. Sebevraha včas našli strážníci

Pět nekonečných hodin zažila včera večer manželka pětatřicetiletého muže z Jablonce nad Nisou. Té muž před osmou hodinou večerní napsal SMSku, ve které se jí svěřil, že se hodlá zabít. Policisté okamžitě začali po muži pátrat. Po pěti hodinách si všichni mohli oddechnout. Muže našli strážníci městské policie na libereckém nádraží živého.

„Vzhledem k tomu, že se pohřešovaný muž již v minulosti o sebevraždu pokusil, zahájili policisté intenzivní pátrání, do kterého byli opět zapojeni policisté z obvodních oddělení, dopravního inspektorátu, psovod se služebním psem a samozřejmě o spolupráci byli požádáni i strážníci městské policie,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Vzhledem k tomu, že má muž vztah k Liberci, byly do pátrání po něm zapojeny i policejní hlídky právě v samotném Liberci. Informace o pátrání po tomto muži byla předána i libereckým městským strážníkům. 

Právě strážníci městské policie muže objevili před jednou hodinou ranní na libereckém vlakovém nádraží. „Muž byl nalezen v pořádku, nicméně vzhledem k tomu, že hovořil o sebevraždě, policisté na oddělení přivolali Zdravotnickou záchrannou službu Libereckého kraje, která ho převezla na další vyšetření do nemocnice,“ dodala k úspěšnému pátrání mluvčí policie.

Štítky obecní policie, Jablonec nad Nisou, Liberec, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SMSkou oznámil, že se zabije. Sebevraha včas našli strážníci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.