Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Večírek skončil příjezdem strážníků a napadením sousedky

Tenhle večírek se nepovedl. Příliš hlučná zábava obtěžovala sousedy v jednom z bytových domů v Liberci v noci na neděli. Několikrát se vedle do bytu vydali poprosit o ztišení bujarého večírku, ale neuspěli. A tak se rozhodli povolat liberecké strážníky. To ale nebylo všechno.

Ve chvíli, kdy strážníci situaci řešili, jedna z posilněných dam totiž napadla sousedku, která rušení nočního klidu nahlásila na policii. „Když strážníci ukládali nájemci bytu venku před domem pokutu, náhle uslyšeli z chodby domu křik. Jedna z alkoholem posilněných žen z hlučného bytu obvinila sousedku za jejich udání policii a chtěla si s ní vyřídit účty. Několikrát ji udeřila a způsobila tržnou ránu na hlavě,“ popsala zjitřenou náladu na chodbě domu mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Strážníci pak situaci uklidnili, ale na místo kvůli napadení musela přijet státní policie. Zraněná žena navíc skončila na ošetření v liberecké nemocnici.

Autoři

Štítky dům, Liberec, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Večírek skončil příjezdem strážníků a napadením sousedky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.