Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Vyřešeno! Policie má řidiče, který zabíjel v Londýnské ulici

Spravedlnost nakonec dostihla řidiče, který v červenci letošního roku usmrtil na přechodu pro chodce v Londýnské ulici sedmdesátiletou ženu. Po pěti měsících vyšetřování se policistům podařilo zadržet třiačtyřicetiletého Liberečana, kterého včera obvinili ze zločinu usmrcení z nedbalosti a z přečinu neposkytnutí pomoci.

Muž se snažil práci policistů zkomplikovat. „Kriminalisté zjistili, že si právě po této nehodě nechal svůj osobní vůz značky Ford Focus modré metalické barvy zlikvidovat na šrotišti. Tím jejich práci sice zkomplikoval, ale vyšetřování  nezastavil,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Čtěte také: Přechod v Londýnské, na kterém auto zabilo ženu, se změní

Řidič v pátek 5. července kolem čtvrté hodiny odpolední porazil na přechodu pro chodce v Londýnské ulici seniorku, které způsobil smrtelná zranění. Řidič však pokračoval dál v jízdě, aniž by se obtěžoval poskytnutím první pomoci nebo přivoláním záchranné služby.

Na svědomí však mohl mít o jeden lidský život víc. „Krátce před tím na zhruba padesát metrů vzdáleném přechodu stejné auto vážně ohrozilo život dvaatřicetiletého chodce, který před ním ale dokázal na poslední vteřinu uskočit a tím uniknout střetu,“ dodala mluvčí.

Třiačtyřicetiletého muže tak spravedlnost dostihla. Teď si může odsedět až osm let ve vězení.

Další informace zjišťujeme

Místo nehody


Zvětšit mapu

Štítky Ford Focus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyřešeno! Policie má řidiče, který zabíjel v Londýnské ulici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.