Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Strážníci těsně unikli nehodě. Málem je naboural opilý řidič

Jen o vlásek se v pátek kolem druhé hodiny ranní vyhnula hlídka libereckých městských strážníků nehodě. Nad ránem se málem střetli s automobilem, který řídil opilým muž. Po nebezpečném manévru ho strážníci okamžitě zastavili. Překvapený řidič nadýchal téměř dvě promile alkoholu.

„Řidič v ulici Nákladní vyjížděl od čerpací stanice a najel přímo do levé poloviny vozovky. Tam právě projíždělo vozidlo městské policie a strážníci se srážce stačili vyhnout jen na poslední chvíli,“ popsala mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Řidiči nejspíš nepřišlo divné, že ohrozil protijedoucí vozidlo. V jízdě totiž bez zastavení pokračoval až do té doby, než ho strážníci zastavili. „Z dechu řidiče byl silně cítit alkohol, což potvrdil i výsledek dechové zkoušky 1,8 promile,“ dodala mluvčí.

Jeho opilecké jízdy by si nejspíš nikdo nevšiml, kdyby na sebe sám neupozornil. Krátce poté skončil v rukou policistů, kteří ho můžou obvinit z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci těsně unikli nehodě. Málem je naboural opilý řidič  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.