Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladík brutálně přepadl seniorku. Policie hledá svědky

Brutální napadení seniorky vyšetřují kriminalisté z Liberce. Zhruba dvacetiletý mladík se 11. října pokusil okrást o kabelku starší ženu. Po přetahované v ulici Borový Vrch skončila seniorka v liberecké nemocnici se zlomeninou krčku. Mladík po loupežném přepadení utekl s prázdnou, přesto mu hrozí deset let ve vězení.

Sedmdesátiletou ženu muž přepadl mezi 19:20 a 19:50. „Žena se nechtěla kabelky vzdát, nicméně ani neznámý muž nechtěl upustit od svého záměru a začal se s ženou o kabelku přetahovat. A to tak razantně, až žena upadla na zem. Pádem utrpěla vážné zranění,“ potvrdila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Podle všeho by se mělo jednat o mladíka ve věku kolem dvaceti let, štíhlé, 175 centimetrů vysoké postavy a blond vlasů. Na sobě měl mít červenou mikinu, košili nebo bundu s kostkovaným vzorem.

„V souvislosti s objasněním případu žádají policisté informace ke dvěma důležitým svědkům - mladíkům - kteří se pohybovali v inkriminované době v prodejně Tesco,“ dodala mluvčí. Foto z kamery přikládáme ke článku. 

Poznáváte se na fotografii nebo můžete policistům pomoci jiným svědectvím? Volat můžete nejen na bezplatnou linku 158, ale také na číslo 725 903 507.

Štítky kabelka, Krajská nemocnice Liberec, Liberec, Tesco

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík brutálně přepadl seniorku. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.